Πληρωμές

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε πληρωμές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα με έναν από τους παρακάτω τρόπους

  • Με τον Pay Pal λογαριασμό σας
  • Με πιστωτική η χρεωστική κάρτα μέσου του ασφαλούς περιβάλλοντος Paypal
  • Με αντικαταβολή, που θα παραλάβετε την παραγγελία σας στο χώρο σας από εταιρεία ταχυμεταφορών (courier).

Αποστολές

Δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό ,προκειμένου να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι ετοιμοπαράδοτο, χαρίστε μας τον απαιτούμενο χρόνο, προκειμένου να το ετοιμάσουμε με φροντίδα και προσοχή.

  • Ελλάδα
  • Κύπρος
  • Ευρωπαϊκή ένωση
  • Αμερική και χώρες εκτός Ευρωπαϊκής ένωσης

Σας ενημερώνουμε ότι οι αποστολές εκτός Ευρωπαϊκής ένωσης , μπορεί να επιβαρύνονται με επιπλέον φόρους και δασμούς εκτελωνισμού , τα οποία πληρώνονται από τον πελάτη , κατά την παραλαβή της παραγγελίας.

Όλες οι αποστολές γίνονται με: ELTA COURIER για Ελλάδα και DHL για τις υπόλοιπες χώρες

Επιστροφές

Η ακύρωση της παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί εύκολα πριν τη τιμολόγηση και την αποστολή της. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε τελικά τα προϊόντα τα οποία παραγγείλατε , μπορείτε να την ακυρώσετε στέλνοντας mail : info@aliki-victoria.gr ή επικοινωνώντας στο: 210 9563722

Για τη διαδικασία αυτή είναι απαραίτητος ο μοναδικός κωδικός παραγγελίας που σας απέστειλε αυτόματα το ηλεκτρονικό κατάστημα με email, όταν ολοκληρώσατε την παραγγελία σας

Μπορείτε να αντικαταστήσετε όλη ή μέρος της παραγγελίας σας σε διάστημα 10 ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας. Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που τα παραλάβατε και να συνοδεύονται από την απόδειξη ή το τιμολόγιο πώλησης.

Αμέσως μετά την παραλαβή του προϊόντος προς αντικατάσταση και αφού βεβαιωθεί από την εταιρία ότι το προϊόν, καθώς και η συσκευασία του βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, θα επικοινωνήσει μαζί σας εκπρόσωπος της εταιρίας , ώστε να συνεννοηθείτε για την αντικατάσταση των προϊόντων.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας , σας προτείνουμε να μας ενημερώσετε άμεσα στην περίπτωση που επιθυμείτε αντικατάσταση του προϊόντος, καθώς επίσης και το λόγο αντικατάστασης.

Τα προϊόντα αντικατάστασης θα αποστέλλονται αποκλειστικά στην ακόλουθη διεύθυνση

Χαροκόπου 65, β’ όροφος, Καλλιθέα, 17671