Η βιοτεχνία γυναικείων ενδυμάτων Aliki-Victoria βρίσκεται στον χώρο της μόδας στην Ελληνική αγορά από το 1987. Είναι μια εταιρία με ιδιαίτερο ύφος και στυλ που αντιπροσωπεύει την σύγχρονη γυναίκα με σεβασμό στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της.

Δίνει μεγάλη σημασία στην ποιότητα των υφασμάτων, στην εφαρμογή και την χρηστικότητα του ρούχου. Καθαρές γραμμές που εγκαταλείπουν ότι δεν είναι απαραίτητο, ενώ συγχρόνως δίνει προσοχή στην εφαρμογή και τη λεπτομέρεια του ρούχου.

Σημαντικό στοιχείο στα γυναικεία ρούχα της Aliki-Victoria είναι ότι διαθέτει τους περισσότερους οδηγούς και σε μεγάλα μεγέθη, ικανοποιώντας αποτελεσματικά ένα ιδιαίτερα απαιτητικό κοινό. Παράλληλα η εταιρία με σεβασμό στους πελάτες της, αφουγκράζεται συνέχεια τις ανάγκες τους και ανταποκρίνεται άμεσα σε αυτές.
Από το 2005 διαθέτει και μια δεύτερη συλλογή με την φίρμα pepperose… που απευθύνεται σε πιο νεανικό κοινό με μοντέρνα γραμμή και αρκετές χειροποίητες λεπτομέρειες πάνω στα ρούχα και κυρίως σε μπλούζες.

Οι γυναίκες που αγοράζουν τα γυναικεία ενδύματα της Aliki-Victoria και pepperose…  μένουν πάντα ικανοποιημένες από την ποιότητα των υφασμάτων και της ραφής.

Τις συλλογές μπορείτε να βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο και Γερμανία.

Οι δημιουργίες της aliki-victoria διακρίνονται για την κομψή, μίνιμαλ αισθητική και τη φίνα πολυτέλεια. Οι συλλογές κρύβουν μέσα τους τη σχεδιαστική φιλοσοφία 33 ετών αφήνοντας στην άκρη τις υπερβολές και τις εφήμερες τάσεις της μόδας.

Η καθαρότητα στις γραμμές, τα εκλεκτικά υλικά και η ανεπιτήδευτη κομψότητα είναι ο πυρήνας κάθε συλλογής.

για να πετύχεις αρκεί να αγαπάς την δουλειά σου και να έχεις γνώση του αντικειμένου που ασχολείσαι